Energivenlig belysning til inde og ude

Trænger hjemmets indvendige og udvendige belysning til udskiftning eller har I fået en tilbygning, som skal monteres med moderne og intelligent belysning, så kontakt Elektrikeren Bjergby på tlf. 98 97 11 85 og få hjælp og rådgivning fra din lokale elektriker. Vi har opgraderet og monteret belysning i en række private hjem og virksomheder i Hjørring, Brønderslev og det meste af Nordjylland, hvor forældede og ressourcekrævende installationer er blevet erstattet af energivenlige og intelligente lyskilder. Vi lever af tilfredse kunder og går ikke på kompromis med kvaliteten, funktionaliteten eller din tilfredshed. Kontakt os via telefon eller udfyld kontaktformularen og få en snak om ideel og energivenlig belysning til hjemmet.     

Hos Elektrikeren Bjergby udfører vi dagligt opgaver med udskiftning, renovering og montering af lyskilder og belysningsanlæg. Vi løser alt fra mindre monteringsopgaver i det private hjem til større belysningsanlæg på parkeringsområder og har bred erfaring med energioptimering med LED-lys i boliger, halbyggerier, erhverv/industri samt offentlige institutioner. Hos os er ingen opgaver for store eller små og vi sørger altid for at rådgive kunden bedst muligt, så problemet og behovet ikke blot løses nu-og-her, men at den installerede belysning samtidig bliver en fremtidssikret og energivenlig løsning.

Få installeret gennemført belysning som forener funktionalitet og økonomi – uanset om det vedrører opgradering fra traditionel belysning til LED-lys i det private hjem eller til montering af et komplet og intelligent lysanlæg i et halbyggeri. Vi gør det billigt at bo energivenligt.

[raw_html_snippet id=”promobox belysning”]

Funktionel belysning til privat og erhverv

Belysning skal være funktionel, være tilpasset rummets behov, være komfortabelt at være i nærheden af og ikke mindst energivenligt. Det eneste vi ikke blander os i eller har en faglig mening om er lampens design. Vi sørger for, at lyskildens funktionalitet matcher rummets og jeres behov.

Belysning fra Elektrikeren Bjergby:

  • Optimering af belysning med LED-lys (inde og ude)
  • Belysningsanlæg på parkeringsområder og halbyggerier
  • Intelligent belysning til ældre og gangbesværede (evt. IHC-anlæg)
  • Forsikringsgodkendt opsætning af PH-lamper/kogler mm.
  • Komfortabel belysning ved skoler og offentlige institutioner
  • Optimeringer af lyskilder og belysningsanlæg

Samt en lang række øvrige lysinstallationer samt renoverings-/monteringsarbejde i hjemmet og på arbejdspladsen. Vores målsætning er at løse udfordringen ved at levere en gennemført kvalitetsløsning, som både er energivenlig, komfortabel og CO2-neutral. Kontakt os på tlf. 98 97 11 85 og hør nærmere om fordelene ved belysning med LED.

Belysning til virksomheder, erhverv og landbrug

Hos Elektrikeren Bjergby har vi en lang række faste samarbejdspartnere i erhvervslivet. Vi har levet af at løse elinstallationer siden 1960 og ved at fleksibel og hurtig service samt kompetent rådgivning er afgørende for en tilfreds erhvervskunde. Uanset om I ønsker at optimerer belysningen i kontormiljøet, reducere energiforbruget ved ressourcekrævende lysinstallationer i haller/industri eller varmeudledningen skal nedbringes i henhold til optimal indeklima og temperatur fra ventilationsanlægget, så har vi den fornødne erfaring, det rette mandskab og den know-how, som sikrer et kvalitetsresultat, hvor der ikke gås på kompromis med hverken kvalitet, funktionalitet eller den aftalte økonomi.

Kontakt vores afdelinger

Hjørring

Skagen landevej 96
9800 Hjørring

98 97 11 85

Brønderslev

Taksvej 6
9700 Brønderslev

98 81 11 11