Elektriker til industri og landbrug i Nordjylland

Hos Elektrikeren Bjergby har vi en række faste service- og samarbejdsaftaler med landbrug og industrierhverv i hele Nordjylland. Vi har levet af at udføre elinstallationer siden 1960 og ved, at fleksible aftaler og stabile kvalitetsløsninger, som forener funktionalitet og økonomi er afgørende for at sikre en tilfreds kunde, som ønsker stabil drift døgnet rundt. Med base i Hjørring og Brønderslev rykker vores erfarne elektrikere ud i det meste af Nordjylland og hjælper med alt fra renovering, energioptimering og periodiske eftersyn af el, drift, anlæg og pumper. Kontakt Elektrikeren Bjergby på tlf. 98 97 11 85 snak med en elektriker med bred erfaring indenfor landbrug og industri.

Med faste opgaver hos nordjyske landbrug og industrivirksomheder, så har vi fingeren på pulsen, når det gælder service og reparation af elinstallationer, frekvensomformere, pumpeanlæg, generatorer, køleanlæg, videoovervågning samt vedligehold af en lang række værktøjer. Vi bestræber os altid på at være på forkant med den nyeste udvikling og tendenser indenfor industrierhverv og landbrugssektoren, så vi altid kan sætte den bedst kvalificerede elektriker på opgaven.

Elektriker i Nordjylland med døgnservice

Med 65 års erfaring som elektriker i Nordjylland, så har vi den ekspertise og faglige know-how som sikrer service, renovering og installationer i absolut topklasse. Vi ved, hvor meget et nedbrud i maskiner, anlæg og driftsystemer har af betydning i produktionsvirksomheder og er parat til at rykke ud med kort varsel – døgnet rundt. Vi tilbyder døgnservice til alle kunder indenfor landbrug og industri, så I er garanteret den rette hjælp på det rette tidspunkt.

Medlem af TEKNIQ Garantiordning
Elektrikeren Bjergby er medlem TEKNIQs garantiordning, som er din garanti for kvalitetsarbejde udført i kvalitetsmaterialer. Vi sætter ikke kun en ære i at levere det bedst mulige stykke håndværk, men giver også en garanti på det. Som uddannet og branchegodkendt elektriker påtager vi os ansvaret, når vi renoverer, udskifter eller optimerer dine elinstallationer – til gavn for din ekstra tryghed.

Din lokale landbrugs- og industrielektriker

Elektrikeren Bjergby servicerer landbrug og industrivirksomheder i hele Nordjylland. Foruden Hjørring og Brønderslev, så servicerer vi en række faste kunder med energi- og elinstallationer i Frederikshavn, Sæby, Jammerbugt samt langs den nordjyske vestkyst.

Kontakt vores afdelinger

Hjørring

Skagen landevej 96
9800 Hjørring

98 97 11 85

Brønderslev

Taksvej 6
9700 Brønderslev

98 81 11 11