Elektriker til ombyggeri, tilbyggeri og nybyggeri

Skal drømmen om et passivhus endelig realiseres eller ønsker I gennemgående energirenovering af hjemmet med bæredygtige og selvforsynende energikilder, så kontakt Elektrikeren Bjergby og få hjælp og rådgivning fra en erfaren energispecialist. Vi har flere års erfaring med bæredygtig renovering og energioptimering af private hjem og virksomheder og har blandt andet faste aftaler med en række typehusfirmaer i Nordjylland i forbindelse med energivenlige tiltag. Vi indgår typisk i byggeprocessen som underleverandør og rådgiver for bygherre eller varetager el-entreprisen på egen hånd – uanset rolle, så sikrer vi, at huskøbet bliver en fremtidssikret og bæredygtig investering. Kontakt Elektrikeren Bjergby på tlf. 98 97 11 85 og få hjælp og rådgivning til energioptimering af dit forestående nybyggeri eller renoveringsprojekt.

Komplet nybyggeri eller et større renoveringsprojekt kan virke som en uoverskuelig opgave, når alt fra budget, ønsker, udfordringer og det med småt skal gå op i en højere enhed. Er bæredygtighed og minimalt energiforbrug afgørende for at realisere drømmehuset, så anbefaler vi, at kontakte en energispecialist som kan opsætte realistiske mål ud fra målsætninger og budget. I samarbejde med Elektrikeren Bjergby er I i gode hænder både før, under og efter byggefasen og vi indtræder gerne tidligt i planlægningsfasen, så vi i fællesskab skaber de bedste forudsætninger for at gøre en uoverskuelig byggeproces til et bekymringsløst fællesprojekt.

– FÅ TILSKUD TIL ENERGIRENOVERING –


Udnyt Energi-Tilskuddet hos Elektrikeren Bjergby – Ring på tlf. 98 97 11 85 og hør nærmere

Telefon: 98 97 11 85

Elektriker til nulenergi- og passivhuse

Hos Elektrikeren Bjergby er I garanteret en ideel byggeproces med gennemførte elinstallationerne, korrekt og effektiv håndtering af papirarbejde, ansøgning om Energi-Tilskud samt kvalitetssikret håndværk med garantiordning. Vi leverer flere forskellige energioptimerede installationer i forbindelse med om-, til- og nybyggeri, som er nødvendige for at overholde energirammen og gøre huset bedst muligt selvforsynende:

Samt generel energioptimering, hvor vi rådgiver ud fra planer og arkitekttegninger ved nybyggeri til relevante energitiltag ved eksisterende byggerier.

Rådgivning om nybyggeri ved lokal elektriker

Uanset om I skal bygge om, til eller helt nyt, så er det vigtigt at indtænke elinstallationer og energibesparende tiltag i designfasen. I langt de fleste nybyggerier og større renoveringsprojekter vælges intelligente systemløsninger såsom IHC-installationer, hvor sikkerhed, komfort, lavt forbrug og fleksibilitet er i højsæde. Traditionelle elinstallationer vil typisk være billigere i indkøb og montering, men fordelene ved integration af et intelligent system har aldrig været større – både hvad angår kvalitet, funktionalitet og økonomi.

Før I påbegynder indretning og design af hjemmet, så tag os med på råd og få hjælp til relevante og ideelle elinstallationer, som sætter prikken over i’et på slutresultatet.

Kontakt Elektrikeren Bjergby på tlf. 98 97 11 85
Med base i Hjørring og Brønderslev rykker vi ud i det meste af Nordjylland og har blandt andet hjulpet med opførelse af om-, til- og nybyggerier i Frederikshavn, Sæby, Aalborg, Hjallerup, Vodskov, Pandrup samt en lang række øvrige byer i Nordjylland.

Kontakt vores afdelinger

Hjørring

Skagen landevej 96
9800 Hjørring

98 97 11 85

Brønderslev

Taksvej 6
9700 Brønderslev

98 81 11 11