Porttelefon og dørtelefon til privat og erhverv

Er dørtelefonen / porttelefonen gået i stykker eller skal det udtjente telefonanlæg udskiftes med en intelligent og driftsikker løsning? Hos Elektrikeren Bjergby servicerer og monterer vi dørtelefoner og porttelefoner til både private og erhverv i Hjørring, Brønderslev og det meste af Nordjylland. Ved udskiftning af telefonanlæg bestræber vi os på at genbruge de gamle kabler, så beboerne oplever mindst mulige gener og installationen af den nye porttelefon eller dørtelefon bliver billigst mulig. Vi har levet af at udføre elinstallationer siden 1960 og ved at driftsikre installationer som forener kvalitet, funktionalitet og økonomi er afgørende for at få en tilfreds kunde – også når det kommer til dør-/porttelefoner. Kontakt Elektrikeren Bjergby på tlf. 98 97 11 85 og få hjælp til telefonanlæg.

Elektrikeren Bjergby tilbyder salg, service samt montering af komplette og intelligente systemer indenfor dørtelefoner og porttelefoner. Uanset om I ønsker en traditionel løsninger eller et intyelligent telefonanlæg med video, så sørger vi for at rådgive ud fra det enkelte behov. Ved at tilpasse os kundens ønsker, så kan vi levere gennemførte systemløsninger til lavest mulige pris.

– SERVICE ELLER UDSKIFTNING AF TELEFONANLÆG? –


Kontakt Elektrikeren Bjergby på tlf. 98 97 11 85 og få et godt tilbud

Telefon: 98 97 11 85

Traditionel eller intelligent dør-/porttelefon?

Dørtelefoner og porttelefoner er mere end blot komfort, når besøgende skal lukkes ind og ud af bygningen. Hos Elektrikeren Bjergby har vi således stor erfaring med at integrere telefonanlæg som et supplement til alarmanlæg og videoovervågning med det formål at opgradere sikkerheden og trygheden. Videodisplayet giver fuldt overblik over hvem der ringer på, så du undgår at lukke ubudne gæster indenfor.

Traditionel dørtelefon / porttelefon 
Almindelige telefonanlæg er stadig populære i private husstande og boligforeninger, hvor der efterspørges nem og hurtig kommunikation med gæster/besøgende. Med trådløse løsninger kan telefonanlæggene placeres flere steder i huset uden at fordyre købet unødvendigt.

Intelligent dørtelefon / porttelefon med video
Montering af intelligente telefonanlæg har længe været forbeholdt virksomheder og offentlige institutioner, men forbedrede produkter til en fornuftig pris har betydet, at private husejere også har fået øjnene op for sikkerhedsfordelene. I private husstande er dørtelefoner og porttelefoner med video ideelt for ældre, svage og husstande med børn, som er alene hjemme på visse tidspunkter af dagen. Telefonanlægget får således en præventiv virkning, hvor videodisplayet fungerer som ekstra adgangskontrol.

Passer dørtelefoner / porttelefoner til jeres behov?

Kontakt Elektrikeren Bjergby på tlf. 98 97 11 85 og hør nærmere om, hvorvidt et telefonanlæg er den ideelle løsning til jeres behov – både hvis det gælder komfort og ekstra sikkerhed. Vi tilbyder etablering af intelligent systemløsninger samt renovering/udskiftning, så jeres nuværende dørtelefon / porttelefon er up-to-date.

Kontakt vores afdelinger

Hjørring

Skagen landevej 96
9800 Hjørring

98 97 11 85

Brønderslev

Taksvej 6
9700 Brønderslev

98 81 11 11