Tyverialarm og overvågning til privat og erhverv

Har I været udsat for tyveri og hærværk i eget hjem eller kender nogen der har, så ved I også, at det er en ubehagelig og utryg oplevelse, som går dybere end blot det materielle tab. Hos Elektrikeren Bjergby hjælper vi med forebyggende og præventive tiltag i form af montering af alarmanlæg og overvågning. Så hjemmet atter bliver trygt og sikkert – og uvedkommende ”gæster” kommer på andre tanker. Vores elektrikere er uddannede alarminstallatører og hjælper gerne med rådgivning og montering af tyverialarm og videoovervågning, som matcher lige nøjagtig jeres behov. Vi tilbyder en række populære og driftsikre sikkerhedsinstallationer til både privat og erhverv, som kan tilpasses og udvides efter det enkelte behov. Kontakt Elektrikeren Bjergby på tlf. 98 97 11 85 og hør nærmere om jeres muligheder med stabile alarmanlæg og videoovervågning. 

Er din bolig sikker?
Boliger med tyverialarm og videoovervågning har en dokumenteret effekt på færre antal indbrud og hærværksepisoder samt større chance for opklaring af sager. Hos Elektrikeren Bjergby har vi hjulpet en række private boligejere, virksomheder, bolig- og ejerforeninger samt offentlige institutioner i Hjørring, Brønderslev og det meste af Nordjylland med at nå i mål med en sikkerhedsløsning, der matcher det konkrete behov – både hvad angår tryghed og funktionalitet. Så uanset om I er førstegangskøbere og ønsker et intelligent sikkerhedssystem eller det eksisterende alarmanlæg skal udbygges, så står vi klar med rådgivning, driftsikre løsninger og gode priser.

[raw_html_snippet id=”promobox tyverialarm”]

Videoovervågning med integreret alarmanlæg

Hos Elektrikeren Bjergby leverer, monterer og servicerer vi en række populære løsninger indenfor tyverialarm og videoovervågning. Alt fra traditionelle alarmsystemer i private boliger til erhvervsløsninger med overvågning af butikker, værtshuse, lagre mm. Vi tilbyder desuden komplet tyverisikring i form af videoovervågning med integreret alarmanlæg, som kan styres via computer, tablet og smartphone. Så kan I med god ro tage på ferie velvidende, at huset er overvåget 24/7. Med en IHC-installation tilkoblet alarmanlægget kan det indvendige og udvendige lys endda tændes og slukkes i tilpassede intervaller.

Læs mere om mulighederne med et intelligent IHC-anlæg.

Tyverialarm hos lokal elektriker i Nordjylland

  • Visonic Powermaster (trådløst alarmsystem med lang rækkevidde – anbefales til både private og erhverv.
  • Jablotron – se livebilleder med hjemmet direkte på pc, tablet og smartphone.

Spar kabler og penge med trådløs tyverisikring
Et trådløst alarmsystem er ikke kun ligeså effektivt som traditionelle alarmanlæg, men opsætningen og tilpasningen kan gøres på den halve tid og dermed mindske udgifterne til montering. Kontakt Elektrikeren Bjergby på tlf. 98 97 11 85 og hør nærmere om fordelene ved et trådløst alarmsystem. Vi sørger for en præventiv indsats som giver tryghed.

Kontakt vores afdelinger

Hjørring

Skagen landevej 96
9800 Hjørring

98 97 11 85

Brønderslev

Taksvej 6
9700 Brønderslev

98 81 11 11