Elektriker til energioptimering

Reduceret energiforbrug og udgifter samt øget komfort og husværdi. Der er både sund fornuft og mange penge i at omstille hjemmet eller virksomheden til en ’grøn’ profil. Hos Elektrikeren Bjergby har vi udført energieftersyn og energioptimering i en række nordjyske hjem og virksomheder, som har ønsket gradvis eller komplet omstilling til bæredygtige energikilder. Uanset om energioptimeringen skal ske løbende i takt med udskiftning af udtjente elinstallationer eller der skal installeres en totalløsning i et nybyggeri, så sørger vi for, at tilpasse løsningen til behovet, så I er garanteret en billig og ideel løsning nu-og-her samt en bæredygtig og langtidsholdbar løsning på sigt. Kontakt en energispecialist fra Elektrikeren Bjergby og få hjælp, rådgivning og løsningsforslag til optimal energioptimering. Vi sørger for et slutresultat med fokus på lavt forbrug, godt miljø og sund økonomi.

Kontakt en energispecialist fra Elektrikeren Bjergby og få hjælp til at reducere energiforbruget med grønne og energivenlige elinstallationer. Hvor DU bør sætte ind, for at nå i mål med en energioptimering, som kan mærkes på bundlinjen, afhænger af en række faktorer samt boligens gældende forhold. For at reducere energiforbruget samt sikre kortest mulig tilbagebetalingstid på investeringen i energioptimering, så kræver det et energieftersyn, som skaber et overblik over de mest relevante tiltag. Vores elektrikere undersøger alt fra belysning, ventilationsanlæg, pumper og øvrige installationer som kræver energi og i sidste ende forbrugsudgifter.

- FÅ TILSKUD TIL ENERGIOPTIMERING -


Kontakt Elektrikeren Bjergby på tlf. 98 97 11 85 og få et godt tilbud

Telefon: 98 97 11 85

Energioptimering ved elektriker i Nordjylland

Ved energioptimering tilgår vi altid opgaven med det formål at reducere energiforbruget, driftsomkostninger samt CO2-udslip. I ældre boliger eller i tilfælde af udtjente installationer, så vil der i langt de fleste tilfælde være store besparelser at hente. Eksempelvis på:

  • Optimering af belysning med LED-lys
  • Ventilationsanlæg
  • Varme- og cirkulationspumper
  • Radiatorstyring
  • Frekvensomformere til motorer
  • Solcelleanlæg
  • IHC-installation

Samt en lang række øvrige energioptimerende tiltag, som i sidste ende kun kan defineres ud fra jeres konkrete bygningsforhold og behov. Kontakt en elektriker fra Elektrikeren Bjergby og få en energispecialist til at lave et energieftersyn med overblik og konkrete løsningsforslag. Selv små justeringer og installationer kan gøre en væsentlig forskel i både energiforbrug og månedlige udgifter.

Sænk energiforbruget med IHC-anlæg

Et IHC-anlæg er en intelligent husløsning, som håndterer alt elektronik i huset fra én enhed. Med et IHC-anlæg kan du slukke for alt lyset, skrue op og ned for varmen, styre ventilationsanlægget samt overvåge el- og energimålere, så du kan reagere på unormal drift. Intelligente løsninger bliver i stigende standard ved nybyggerier og større renoveringsprojekter og er en komfortabel og motiverende metode at reducere energiforbruget og nedbringe driftsomkostningerne.

Kontakt Elektrikeren Bjergby på tlf. 98 97 11 85 

Med base i Hjørring og Brønderslev udfører vores elektrikere og energispecialister energioptimering i det meste af Nordjylland. Vi har allerede hjulpet en række tilfredse privat boligejere og erhvervskunder i Frederikshavn, Sæby, Hjallerup, Nørresundby og Aalborg med målrettet energioptimering.

Kontakt vores afdelinger

Hjørring

Skagen landevej 96
9800 Hjørring

98 97 11 85

Brønderslev

Taksvej 6
9700 Brønderslev

98 81 11 11