Solceller og solcelleanlæg – spar penge på forbruget

Ønsker du at producere billig og CO2-neutral el med høj støttesats på overskudsstrømmen samt gratis og afgiftsfri strøm til eget forbrug? Så vil et solcelleanlæg ikke blot være en oplagt investering, men også et særdeles populært valg. Den teknologiske udvikling samt øget konkurrence på solcellemarkedet giver mulighed for at få solide og driftsikre kvalitets solceller til billige penge. Hos Elektrikeren Bjergby sælger og monterer vi komplette solcelleanlæg til alle typer ejendomme og hjælper gerne med papirarbejdet, så I får fuld udnyttelse af statens Energi-tilskud og dermed opnår et betydeligt skattefradrag. Kontakt Elektrikeren Bjergby på tlf. 98 97 11 85 og få hjælp og rådgivning fra en erfaren elektriker og energispecialist, når I går med solcelleanlæg i tankerne.

Elektrikeren Bjergby har levet af at udføre elinstallationer siden 1960 og vi ved, stabile kvalitetsløsninger, som forener funktionalitet og økonomi er afgørende for en tilfreds kunde. Derfor rådgiver, monterer og tilpasser vi altid solcelleanlæg ud fra kundens konkrete ønsker og behov samt de gældende forhold på ejendommen. På den måde kan vi garantere et gennemført slutresultat, som er udført korrekt første gang – det gør det nemt for os og billigt for kunden.

[raw_html_snippet id=”promobox solceller”]

Solceller med tilbagebetalingstid på 8-10 år

En investering i solceller vil typisk være betalt tilbage i løbet af 8-10 år – alt afhængig af installation samt forbrug. Vores elektrikere tager udgangspunkt i jeres behov for billig og afgiftsfri el, når vi anbefaler bestemte typer af solcelleanlæg. Ved at tilpasse løsningen bedst muligt til behovet, så er I sikret kortest muligt tilbagebetalingstid og dermed kortest muligt tid til I kan tjene penge og mærke overskuddet fra investeringen i solceller. Med et solcelleanlæg udnyttes 100 pct. af den energi som solcellerne producerer og den strøm er afgiftsfri samt uden tariffer og PSO.

Læs mere om energioptimering

Derfor skal du investere i solceller

  • Billig, afgiftsfri og miljøvenlig strøm (eget forbrug)
  • Grøn profil med CO2-neutral el-produktion
  • Billige løsninger i indkøb og montering
  • Kort tilbagebetalingstid
  • Indkøb og montering med Energi-Tilskud
  • Driftsikre solceller med lang levetid

Attraktivt solcellemarked i 2016

Hos Elektrikeren Bjergby har vi monteret solcelleanlæg for private husejere, virksomheder, industrierhverv og offentlige institutioner i Hjørring, Brønderslev, Frederikshavn, Aalborg og det meste af Nordjylland. Vi har fingeren på pulsen indenfor solcelle markedet og sørger for, at både små og store solcelleanlæg bidrager til en attraktiv el-afregning med maksimal egenproduktion.

Kontakt vores afdelinger

Hjørring

Skagen landevej 96
9800 Hjørring

98 97 11 85

Brønderslev

Taksvej 6
9700 Brønderslev

98 81 11 11