Elektriker til EDB-installationer

Driftsikre EDB-installationer er rygraden i flere danske virksomheder og hos Elektrikeren Bjergby ved vi, at hurtig service, stabile løsninger og kvalitetskomponenter er afgørende for at sikre en produktiv og effektiv arbejdsdag. Med base i Hjørring og Brønderslev rykker vores erfarne elektrikere og EDB-installatører hurtigt ud i det meste af Nordjylland, så I er sikret optimal drift på EDB-installationer, netværk samt øvrige elinstallationer. Vi har faste service- og samarbejdsaftaler med virksomheder i alle typer brancher i Nordjylland, som ønsker en fleksibel og ambitiøs EDB-elektriker – kontakt Elektrikeren Bjergby på tlf. 98 97 11 85 og få hjælp til periodisk eller akut eftersyn.  

Hos Elektrikeren Bjergby servicerer, renoverer og installerer vi alt fra mindre EDB-installationer i butikker og værksteder til komplette systemløsninger på kontorer, lagre, produktionshaller, offentlige institutioner mm. Er I i tvivl om, hvorvidt problemer og driftsforstyrrelser skyldes netværksproblemer, overbelastede EDB-installationer eller noget helt tredje, så kontakt en elektriker fra Elektrikeren Bjergby og få grundig fejlfinding samt rådgivning om problemløsende og forebyggende tiltag. Vi kommer ikke kun og løser det aktuelle og synlige problem, men sørger for at finde kilden til problemet, så I er orienteret om EDB-installationens forfatning og hvordan eventuelle problemer løses bedst og billigst muligt.

[raw_html_snippet id=”promobox edb”]

Undgå driftsforstyrrelser med gennemførte EDB-installationer

Hos Elektrikeren Bjergby udfører vi en række forskellige opgaver indenfor EDB og netværk. Her iblandt installation fra krydsfelt til arbejdsstation, fiberkabling, kobberforbindelser samt kablede og trådløse netværksforbindelser. Vi er store nok til at håndtere komplette systemløsninger og små nok til at tilpasse os det enkelte behov. Uanset jeres udfordringer med EDB og netværk samt opgavens omfang, så anvender vi kun materialer og komponenter i absolut højeste kvalitet – også der hvor det ikke kan ses.

Kontakt Elektrikeren Bjergby på tlf. 98 97 11 85
Vi hjælper og rådgiver, når der er behov for driftsikre og stabile EDB-installationer, hvad enten det gælder udvidelser på eksisterende anlæg eller der skal trækkes kabler og monteres en komplet løsning i nye lokaler. Udnyt vores faste serviceaftaler på EDB og netværksinstallationer ligesom en række andre nordjyske virksomheder og erhvervsdrivende.

Kontakt vores afdelinger

Hjørring

Skagen landevej 96
9800 Hjørring

98 97 11 85

Brønderslev

Taksvej 6
9700 Brønderslev

98 81 11 11