Elektriker til forsikringsskade

Er du blevet udsat for skade på elinstallationerne, men er usikker på, hvorvidt skaden kan klassificeres som en forsikringsskade, så kontakt Elektrikeren Bjergby på tlf. 98 97 11 85 og få en fagmand med kendskab til forsikringsskader på elinstallationer til at vurdere dine muligheder og rettigheder. Dækningsgrad og økonomisk tilskud afhænger af det enkelte forsikringsselskab, men vores erfarne elektrikere og elinstallatører sørger for at afdække ophavet og omfanget af skaden med dine interesserer for øje. Er du berettiget til forsikring, så vil du typisk opnå tilskud til renoveringsarbejde eller økonomisk kompensation svarende til genanskaffelsen af en tilsvarende elinstallation. Vi varetager dine interesser og ved, hvad du som forsikringskunde har ret til.

Forsikringsskader på elinstallationer vil typisk blive takseret efter skadens omstændigheder samt elinstallationens forfatning. Skadens klasse og omfang afgøres af en uvildig taksator og med Elektrikeren Bjergby på sidelinjen, er du sikret en vurdering af skaden som følger alle forskrifter samt garanti for, at dine rettigheder og økonomiske interesser er dækket 100 pct. ind.

[raw_html_snippet id=”promobox forsikringsskader”]

Forsikringsskade på el – hurtig udrykning og grundig vurdering

Større skader på elinstallationerne vil typisk være et pludseligt opstået problem. Hos Elektrikeren Bjergby tilbyder vi døgnservice ved forsikringsskader, hvor vi rykker akut ud – døgnet rundt – i det meste af Nordjylland og både tilser og løser problemet samt sørger for grundig afrapportering, så alle formaliteter er dokumenteret i tilfælde af, at skaden kan klassificeres som en forsikringsskade. Vi leverer kun den information, som er relevant i forhold til forsikringsbetingelserne, så sagen kan startes og afsluttes hurtigst muligt – uden at gå på kompromis med jeres rettigheder.

De fleste husforsikringer dækker:

  • Storm- og vandskader
  • Fejl i kabler og elinstallationer
  • Oversvømmelser og hærværk
  • Tyveri- og brandskader
  • Kortslutninger i elnettet

Er uheldet allerede ude, så kontakt Elektrikeren Bjergby på tlf. 98 97 11 85 og få hjælp til først og fremmeste at udbedre skaderne og genskabe strømmen.

Undgå skader i elinstallationerne med serviceeftersyn

Forebyg skader i elinstallationerne med jævnligt eftersyn af diverse anlæg, pumper og driftssystemer. Med den rette vedligehold forlænges installationernes levetid, risikoen for nedbrud reduceres og ingen langstrakte forsikringsskader med skuffende økonomisk kompensation. En forebyggende indsats vil i langt de fleste tilfælde være den bedste og billigste løsning. Specielt ældre og vitale elinstallationer hos både private og virksomheder skal tjekkes og eftersynes for at undgå større renoveringsopgaver.

Kontakt vores afdelinger

Hjørring

Skagen landevej 96
9800 Hjørring

98 97 11 85

Brønderslev

Taksvej 6
9700 Brønderslev

98 81 11 11