Intelligente elinstallationer

Med en Smart installation fra Elektrikeren Bjergby får du en fleksibel og intelligent løsning, hvor du kan programmere belysning ude og inde, ventilationsanlæg, overvågning, varmeanlæg og øvrige elinstallationer i hjemmet, så de automatisk tilpasses dit og familiens behov. Smart installation er særligt populært ved erhvervsejendomme og institutioner i forbindelse med automatisk belysning samt overvågning, men bliver i stigende grad fast del af private husstande i takt med nem og brugervenlig teknologi samt konkurrencedygtige priser. Hos Elektrikeren Bjergby hjælper vi med valg og montering af Smart løsning til både privat og erhverv og sørger for at tilpasse opsætning og indstillinger til lige præcis jeres behov – kort sagt, vi skræddersyer intelligente løsninger til individuelle behov. Kontakt en elektriker på tlf. 40 57 11 85 og få hjælp og rådgivning om fordelene ved en Smart installation.

Du behøver ikke at være teknik-nørd for at anvende en Smart løsning, men hos Elektrikeren Bjergby sørger vi for, at du kommer godt i gang med komplet installation og grundig introduktion til anlæggets forskellige muligheder. Vi har allerede hjulpet en række private husstande, boligforeninger, erhvervs- og industrivirksomheder samt offentligt institutioner i Hjørring, Brønderslev, Frederikshavn, Aalborg og det meste af Nordjylland med installation af et intelligent og brugervenligt løsning.

LK Wiser

Vi udføre hovedsagelig installationer i:
LK Wiser
Philips Hue
Smartthings
Homey

HA

Slip for ledninger, kabler mellem kontakterne og det elektroniske udstyr med trådløs indretning og intelligent el installation af din bolig. De trådløse systemer fungerer ved hjælp af radiobølger og giver dig fuld frihed til at placere kontakterne. Du kan vælge at opgradere et enkelt rum ad gangen, eller du kan gøre hele huset trådløst og lade alle kontakterne kommunikere med boligens intelligente controller.

[raw_html_snippet id=”promobox ihc”]

Sikkerhed og komfort med et fleksibelt Smart løsning

En Smart installation har til formål at gøre hverdagen lettere og mere komfortabel. Med et tryk på én knap kan du styre lyset udvendigt og indvendigt, slukke alt elektronik, når du forlader huset eller sørge for, at kaffen er klar, når du er klar. Trods en række fordele, som gør hverdagen lettere og strømforbruget lettere at kontrollere, så er det ikke komforten men i særdeleshed trygheden, som gør installationen populær. Der er således mulighed for at styre husets alarmanlæg og videoovervågning fra en computer, tablet og smartphone, så man kan sikre, at huset er trygt og sikkert selv, når man er på ferie. Det ud- og indvendige lys på matriklen kan tændes og slukkes efter behov eller det kan tilpasses, så det tændes og slukkes i bestemte intervaller. Et sikkert hit for at holde uvedkommende væk.

Det får du med en Smart løsning fra Elektrikeren Bjergby:

  • Styring via computer, tablet eller smartphone

    HA dashboard

  • Sluk alt lys i huset når du forlader det.
  • Lyssimulering inde og ude med dæmp.
  • Styring af gulvvarme, radiator, varmepumper og ventilationsanlæg.
  • Alarm og videoovervågning
  • Overvågning af el- og energimålere med udlæsning på panel.
  • Styring og energi optimering af bil-lader, solceller og vindmøller.

Et lille udpluk af ting der kan integreres med Smart installation: https://www.home-assistant.io/integrations/

Passer Smart installation til dit hjem og behov?

Er du i tvivl om, hvorvidt en Smart installation er den rette løsning til jeres behov, så kontakt Elektrikeren Bjergby på tlf. 40 57 11 85 og få hjælp og rådgivning fra en erfaren elektriker og elinstallatør.

Kontakt vores afdelinger

Hjørring

Skagen landevej 96
9800 Hjørring

98 97 11 85

Brønderslev

Taksvej 6
9700 Brønderslev

98 81 11 11